top of page

Om Oss

En sushibar i ständig utveckling

Vi har lång erfarenhet av sushi från Göteborg och tillsammans strävar vi efter att leverera smaksensationer i högt tempo. Sushibaren ger dig som kund en gemytlig atmosfär och ett trevligt bemötande oavsett om du är på väg till stranden eller stannar till för en lunch. 

På Masaki Göteborg experimenterar vi kontinuerligt med sammansättningar och kombinationer. Inte mycket är heligt. Vi har dock alltid den bästa kvaliteten som går att få till ett rimligt pris och är inte rädda för förändring. Begränsningar är till för att övervinnas och traditioner utgångspunkt för utveckling

Preparing Sushi

Spännande sushi att njuta av

Vi har ett brett sortiment av nigiri (fisk m.m. på riskuddar) och maki (risrullar med fisk m.m. på insidan) som kompletteras med varmrätter och smårätter. På senare tid har vi utvidgat sortimentet till att även omfatta en rad speciella varianter av maki med såväl fisk-, kött som vegetarisk fyllning. 

Vi har något för alla smaker och du kan välja mellan att äta i vår sushibar eller ta med din beställning. Oavsett så garanterar vi en smakupplevelse och kvalitet som är svårslagen. Så ring in din beställning och ge dina smaklökar en åktur att minnas.

bottom of page